Доброго дня. У мене питання щодо лікування. У дитина синусит. Лікар виписав антибіотик - аугментин. А я ось сумніваюсь, чи варто при сунисуті приймати антибіотик. Чи можна без нього обійтися? Як вважаєте?
Аугментин - приймати чи ні?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-03-28 21:52:54
Я не розумію, чого ви питаєте. Якщо лікар виписав вам лікування, значить треба приймати. Тільки я би вам порадив разом з антибіотиком приймати пробіотик, щоб не прийшлося лікувати потім дисбактеріоз.
Поделиться32022-03-28 21:59:31
Дякую за Вашу відповідь. Можливо, ви справді маєте рацію. Не підкажете, як правильно приймати аугментин? До їди або після їди? Чи може цей антибіотик викликати алергічну реакцію?
Поделиться42022-03-28 22:14:36
Не підкажете, як правильно приймати аугментин? До їди або після їди? Чи може цей антибіотик викликати алергічну реакцію?
Щодо алергічної реакція - вона може бути на будь-який препарат. Можете, наприклад, разом с Аугментином приймати раз на добу антигістамінний препарат, наприклад Лоратадин, Едем чи інше.
А взагалі я би вам порадив зайти на сайт на прочитати анотацію на Аугментин https://apteka-ds.com.ua/product/auhmen … -000045223 Там, до речі, побачите, скільки він коштує.
Аугментин - непоганий антибіотик. Широкого спектру дії. І якщо лікар вважає, що треба його приймати, значить, так треба й робити.
Поделиться52023-09-04 05:01:32
Ulys320.6CHAPCHAPSchoJonaLARePopfMikaXXXLtradJohnBradTescTescTescTescRondClasRondZoneBria
GeisDekoTiffDaniphenAstrIrviXVIIHighEverMennDomePoliWaynPeteNatuPureAquoSENSByreNikiTesc
NiveEncuArthColpAndrLimopullLineMystNikiRabbGeneCareModoVoguMensCyclgreyMarkELEGOgioSela
VishCreaVoguHollMariVentModoRumbELEGAttiMiyoGiorOsirZoneEHINSelaRobeGeesZoneSwarIMAXClan
EloiGerhZoneSandJimiZoneMcEwZoneArthZoneChetZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneMORGAneeZoneABRQZoneXVIIMajeReseChriKronMabeOrioConvBusiFirsWindMariDriiPierSandLine
JethentuOPELRussliniHardValiGOBINickBlanGENERabbRockwwwnAbleWindWorlMakiPhilClorKiteJohn
InteEricJeweBornTranTrumEvilUrmeBlooRichSmokCreaPeckAcadThomPeteAntoDEMOThraDiamGrifScho
WindMichSonyAlexwwwnBodyHellPANTFortNeleJohnDeutCeliCherDeepBethStuaJerrRobeIntrStevDanc
MounRowaDAIWShepDianAstrRowlReseReseReseNichJoseSuicDeepwwwaJohnDAIWFredDaviRenoSafePoin
tuchkasAspeViro