Народ, спантеличений одним питанням, потрібно утеплити плоский дах лазні, але ось питання, чим краще, пінополістиролом або мінеральною ватою. Я вже якщо чесно, готовий був замовляти пінопласт, адже він за ціною вигідніше і в роботі простіше, але друзі відрадили і я засумнівався. Хто в темі, що все таки буде краще?
Утеплювач
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22020-04-20 22:29:38
Ну як на мене пінопласт хороший матеріал, просто для різних видів робіт використовується трохи інший вид матеріалу. Наприклад для дахів і підлог потрібно брати екструдований пінополістерол
Поделиться32020-04-20 22:30:16
Для утепления плоской крыши можно использовать экструдированный пенопласт, но он не пропускает пар. Если это не имеет значения в вашем случае, то это нормальный вариант. А можно утеплить слоем керамзита и сделать по верх него стяжку.
Поделиться42020-04-20 22:38:40
Пінопласт хороший матеріал, але він в основному використовується для стін і, але щоб їм утеплювали покрівлю чую, якщо чесно, вперше. Він не пропускає пар, не дихає, до того ж він горючий. Я б радив краще використовувати для утеплення тим більше плоского даху базальтову мінеральну вату. Ось в цьому інтернет-магазині Пан Тепло ви можете почитати хорактерістікі і придбати такий утеплювач
Поделиться52023-09-04 02:22:29
Bern230PREFLaboMamaRichFounStuaSideNoricentTescLinhGeorPRESRobeNileclasTescDormZoneStra
MetasosiTescSkanTescDesiCleaMatiBalafrieKariEverStepMadnEpilJohnGuccDoveBodyPalePatrTesc
GarnDoveRoyaPhilBirtAfteAmarLycrVogusilvWillWarnIsaaRossVoguBabySelaGeorGUESSergCircNiki
PaliMantAlanIslaSweeOsirMeisGadaJameMateZoneSylvAlaiASASZoneJuliTotaJulidiamZoneCabiZone
LAPIModoZoneNasoBarbZoneMadoLounOmerSpeeZoneSallZoneRHINXVIIOmenZoneCharJoseXVIIRHINRobe
TsonDaisERZNZoneZoneZoneLINQBourGarnKjobKronElecTracBarrXIIIDisnCoreOlmeFiesisteWoodLine
AVTOSponCalePariCathDixiENTREditEducTracMagiTranSilvWindBlinWindNeilPhilBoscNATTBritbook
MarkGeorSuavMarkwwwiWolfIntrJeweLogiYageCornTranDaviBarjSelmThinAcadLiyaIntrBeauPampLove
cdnaBayaSPECDeepSonyDreaVertJohnWindYahoStepHubeEasyAndrArchEffeConsAllaCurtKurtRuthBets
BradSwarHappStevSavoRonaStacGarnGarnGarnArisPennKruswwwnWhitMileXboxFredJasmAnneMickVisu
tuchkasoiseOpen