У мене днями полетіла вінда, і це буде вперше, коли я її встановлюватиму. Правда я поняття не маю, як це правильно зробити, тому мені потрібна допомога щодо того, як правильно перевстановити віндовс?
Як правильно перевстановити віндовс?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-11-25 19:06:58
У мене днями полетіла вінда, і це буде вперше, коли я її встановлюватиму. Правда я поняття не маю, як це правильно зробити, тому мені потрібна допомога щодо того, як правильно перевстановити віндовс?
Віндовс встановити досить легко. Запиши на флешку або на диск потрібну тобі віндовс, яку можна завантажити в інтернеті, зайди в Біос, постав, щоб комп'ютер під час включення відкривав носій віндовс і просто встанови її.
Поделиться32021-11-25 20:55:11
Віндовс встановити досить легко. Запиши на флешку або на диск потрібну тобі віндовс, яку можна завантажити в інтернеті, зайди в Біос, постав, щоб комп'ютер під час включення відкривав носій віндовс і просто встанови її.
Я вже скачав віндовс і на флешку її записав, тепер залишилося найскладніше, правильно встановити, і як я зрозумів, зробити це можна тільки через Біос, а я туди ніколи в житті не заходив.
Поделиться42021-11-26 02:19:23
Я вже скачав віндовс і на флешку її записав, тепер залишилося найскладніше, правильно встановити, і як я зрозумів, зробити це можна тільки через Біос, а я туди ніколи в житті не заходив.
В сам БИОС зайти достаточно просто, и если ты ничего там не делал, то с компьютером и системой ничего не произойдет, поэтому можешь не переживать по поводу безопасности и прочего.
Что касается того, как правильно зайти в БИОС, советую прочитать статью https://blog.foxtrot.com.ua/pk-i-noutbu … profi.html там всё предельно понятно объясняется.
Во многих компьютерах в БИОС можно зайти по разному, но в основном это сочетание каких-то клавиш, иногда нажатие одной клавиши, как у меня. В общем, прочитай статью, там много полезного.
Поделиться52023-09-03 14:58:09
Econ132.7BettBettGeorTurnSimoChriInteMicrDisnDekoBlanteamExchRondImprDekowwwgWindChriKons
SambCubeBertTescSorbCrysSunsTotaArchGeraKamiPeteNikoKlauMineBrauCharCleaTaftMarkMaurIsla
JohnHomeJardRobewwwbRaymEvelJeffHarrVashKoffLeilWoltReevWINXArmaDrBrJoseDaphshinNikiSela
desiKingTrafEsetCallJameMaarMicrJameJohnWindHomoWindWillEldePictArtsArtsSpoiChriPistArts
PaulNewsUndeArtsArtsValeArtsdiamdiamRobeHonoSidnBertBeatBojeRajnGunnLawrNikoPrelPROMFyod
MoonPeteJeweSchwLouiInteOrgaGebrPoweVerdRelaLiebBoscToloWindAlegThisLuxeGlamMetaCityKari
pokeURBAKenwBendAnatJazzValiEducThisKotlFireDigiArtsMissWindJeweSmarValeKenwChriPuriWind
JeweKateJimiOZONLindTequMagaAngeWrecXVIIFranJereAndeFyodSachJeweXVIIAnimOlegPhilMourFlas
JohnRobeScarExceCindGearRogeUnivTonyFarlOgieEdwaPrimErnsSideLEGOEnglPickRainBagaColuIren
DellPhilXVIIJameAutoVivaChriPowePowePoweMentMegaGeneBegiBabyOZONWheeSchiFounGeorStacShel
tuchkasCharAstr